KEDVEZMÉNYEZETT NEVE:         MetWork Gépipari Korlátolt Felelősségű Társaság

PROJEKT CÍME:                Új telephely létrehozása és modernizáció a MetWork Kft.-nél

A SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 49.500.000 Ft

MEGVALÓSATÁS HELYE: 9700 Szombathely, Körtés utca 7. 12606/13 hrsz.

A PROJEKT TARTALMÁNAK BEMUTATÁSA:

A fejlesztés keretein belül a jelenlegi gyártási körülményeinket emeljük magasabb szintre. Az általunk gyártott alkatrészek nagy pontosságot igényelnek, így a hőmérséklet-változásnak is komoly jelentősége van az elkészülő darabok pontosságában. A rendelkezésre álló üzemterület nagysága is korlátja volt a tevékenység bővülésének.

Fejlesztés ismertetése:

Ingatlan építés és hőszivattyú rendszer telepítése

A fejlesztés keretében kialakul az új csarnok épület, amely korszerű és környezetbartát, télen-nyáron egyenletes hőmérsékletet biztosító levegő-víz üzemű hőszivattyúval kerül kialakításra.

Keepway KT-20L CNC eszterga

A projekt részét képező beszerzendő eszterga gép a jelenlegi gépparkból hiányzó, megbízható és pontos megmunkálást lehetővé tevő technológiát biztosítja az üzem számára, amely segítségével a termelés műszaki színvonala tovább növelhető.

Üzleti felhőszolgáltatás igénybevétele és soft skill képzés megvalósítása

A projekthez kapcsolódóan igénybe vett IT felhő szolgálatás segítségével a csoportmunka színvonala tovább növekszik, amelynek hatékonyság növeléséhez hozzájárul a kiválasztott képzés eredményes teljesítése is.

A fent részletezett ingatlan, infrastrukturális, gépi, IT és képzési beruházása egymással szorosan összefüggő, koherens részét képezi a cég fejlődésének.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg.

A PROJEKT TERVEZETT BEFEJEZÉSÉNEK DÁTUMA: 2024.05.31.

A PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-03498