Karrier

Mi jellemző ránk, hogy is dolgozunk?

Fiatal, de mégis tapasztalt, a munkájára igényes, a most még kis létszámú a csapatunk. A kollégák javarészt nem nálunk kezdték a szakmát (közel száz év tapasztalatát fonták egybe), régóta ismerik egymást, és dolgoznak is együtt. A mindennapokra a családias légkör jellemző, a maga előnyeivel és feladataival. 

Nálunk jelentősen nem változott az „élet”, a munkavégzés az elmúlt hetekben sem. Általában digitális anyagból CAD modellekből dolgozunk, amit a Megrendelőktől kapunk elektronikusan, általában e-mailben. A kollégáink külön gépeken dolgoznak, amelyek biztonságos távolságban vannak egymástól. Az elkészült munkadarabokat – miután megbizonyosodtunk azok megfelelőségéről – becsomagoljuk, és futárszolgálattal juttatjuk el az Ügyfeleknek. 

Annyi korrekció történt ezen a folyamaton, március közepén, hogy beszereztünk maszkokat, és védőkesztyűt és fertőtlenítő szereket. Biztosítjuk a kollégáknak az izolált munkavégzés lehetőségét, a gépeket és szerszámokat rendszeresen tisztítjuk az WHO COVID-19 ajánlásának megfelelően. Az elkészült alkatrészeket is feltőtlenítjük, csírátlanítjuk a csomagolás előtt. 

Teljes létszámban dolgozunk azóta is, sőt a csapatunk a veszélyhelyzet és a korlátozások bevezetése napján egy pályakezdő, gyakornok kollégával bővült.

Hol is talál meg bennünket? 

Szombathelyen a Claudius Ipari park, a volt szövőgyár területén bérelt telephelyen dolgozunk jelenleg. De előkészítő fázisban van a minden igényt kielégítő, és a jövőbeni növekvő kapacitásoknak megfelelő modern saját telephely kialakítása.

Nyitott pozícióink

CNC Forgácsoló